Dagens lunch vecka 40


Dagens lunch serveras Måndag – Fredag kl 11:00-15:00
”Alltid på Brasserie21s meny” serveras hela dagen
A la carte Måndag – Fredag från kl 16:00 Lördag – Söndag från 11:00

I lunchen ingår salladsbuffé, bröd, färskost, stilla vatten, kaffe och kaka: 130 kr
Veckans soppa: 100 kr
Frågor om allergi: Fråga vår personal.

 

Torsdagen den 13 oktober är det fullbokat från kl 11:00 – 13:00

Veckans soppa

Grönsakssoppa med nudlar och tofu

Veckans fisk

Ångad lofotsej med skirat smör, rödlök, gräslök, tomat, bönor och potatisstomp

Måndag

• Örtbakat kycklingbröst med tomatsalsa, bönkräm och rostad potatissallad
• Saffransrisotto med tomat och kronärtskocka

Tisdag 

• Biffstroganoff med basmatiris och smetana
• Asiatisk veggryta med bönor, soyafärs och nudlar

Onsdag 

• Nattbakad fläskkarré med kryddig tomatsås och rostade rotfrukter
• Bakad gulbeta, vitbönspuré, salsa verde och spetskål

Torsdag

• Högrevschili med rostad sötpotatis, nachos och cremefraiche
• Blomkålscurry med kikärtor, ris och tzatziki

Fredag

• Fläskkotlettracks från Grevbäck med chilibearnaise och rostad potatis
• Cannelloni med ricotta och spenat


Alltid på menyn

Inkl stilla vatten, kaffe och kaka

Sallader

• Räksallad Handskalade räkor, grönranchdressing, färska bönor, ägg,rädisor. 205 kr
• Caesarsallad Kycklinglårfilé, bacon, parmesan, surdegskrutonger. 175 kr
• Kronärtskocka Vildris, grönkål, ruccola, granatäpple, päron, rostade hasselnötter, soyabönor. 165 kr

Varma mackor

• Reuben sandwich Rimmad oxbringa, dijonnaise, smörstekt kål, emmentalerost. 150 kr
• Ost och skinkmacka Väddöcheddar, vedrökt karré, emmentaler, senapscreme, rödlök. 135 kr
• Kyckling och Nduja Soltorkad tomat, salami, mozarella, pepperjack. 150 kr
• 3 sorters ost Provolone, Väddöcheddar, scamorza. 135 kr