Dagens lunch vecka 26


Veckans lunch serveras Måndag – Fredag kl 11:00-15:00
”Alltid på Brasserie21’s meny” serveras hela dagen
À la cartemenyn serveras:
Tisdag – Fredag från kl 16:00
Lördag – Söndag från kl 11:00

I lunchen ingår salladsbuffé, bröd, färskost, stilla vatten, kaffe och kaka: 140 kr
Veckans soppa: 110 kr
Frågor om allergi: Fråga vår personal.

 

Veckans Soppa
Broccoli- och grönkålssoppa med smetana 

Veckans Fisk
Timjan- och citronbakad havskatt med gulbeta, spenat, getost och färskpotatis

 

Måndag
• Wokad kycklingfilé med röd currysås och jasminris
• Pasta med syrade gröna tomater, chili, vitlök och ugnsbakad vitkål 

Tisdag
• Helstekt fläskkotlett från Dalsjöfors med pepparsås och rostad färskpotatis
• Fransk potatissallad med ugnsbakad kålrabbi och citrondressing

Onsdag
• Oxbringa med pepparrotssås, potatismos och rostade rotfrukter
• Nudelsallad med lime- och sesamdressing samt friterad tofu

Torsdag
• Nattbakad fläskkarré med chimichurri, parmesanmajonnäs och rostad potatis
• Bönchili med jasminris, crèmefraiche och nachos

Fredag
• Boeuf Bourguignon med potatisstomp och syrad rödlök
• Tomatrisotto med getost och spenat

 


Alltid på menyn

Inkl stilla vatten, kaffe och kaka

Sallader

• Räksallad Handskalade räkor, grönranchdressing, färska bönor, ägg, rädisor. 215 kr
• Caesarsallad Kycklinglårfilé, bacon, parmesan, surdegskrutonger.      195 kr
• Zucchini & burrata Oliver, soltorkad tomat, stekt ost från skogsbacken, tomatdressing 185 kr

Varma mackor

• Reuben sandwich Rimmad oxbringa, dijonnaise, smörstekt kål, emmentalerost. 155 kr
• Ost och skinkmacka Väddöcheddar, rökt skinka, emmentalerost, senapskräm, rödlök. 135 kr
• Getost & rödbeta Honung och valnötter 155 kr