Veckans lunch serveras Måndag – Fredag kl 11:00-15:00
”Alltid på Brasserie21’s meny” serveras hela dagen
À la cartemenyn serveras:
Tisdag – Fredag från kl 16:00
Lördag – Söndag från kl 11:00
I lunchen ingår salladsbuffé, bröd, färskost, stilla vatten, kaffe och kaka: 140 kr
Veckans soppa: 110 kr
Frågor om allergi: Fråga vår personal.
Veckans Soppa
Rostad blomkålssoppa med bacon och krutonger
Veckans Fisk
Ugnsbakad Lyrtorsk med gräslöksås, stenbitsrom, fänkålscrudité och kokt potatis
Måndag
• Kycklingklubbfilé med timjan- och rosépepparsås och palsternacksstomp
• Penne Rigate i tomat- och parmesansås
Tisdag
• Helstekt Piggham fläskkotlett med dragonsås och klyftpotatis
• Ukrainska deruni med stekta grönsaker och vitlöksdressing
Onsdag
• Nattbakad fläskkarré med äpple, stekt vitkål, äppelcidersås och potatisstomp
• Gigantes Plaki med jasminris och friterad morot
Torsdag
• Högrevschili med rostad sötpotatis, nachos och crèmefraiche
• Schnitzel på aubergine med chilimajonnäs och rostade grönsaker
Fredag
• Ryggbiff med rostad vitlökspotatis och grönpepparsås
• Kikärtsgryta med gul curry, kokosgrädde, pak choi och jasminris
Inkl stilla vatten, kaffe och kaka
• Räksallad Handskalade räkor, grönranchdressing, färska bönor, ägg, rädisor. 215 kr
• Caesarsallad Kycklinglårfilé, bacon, parmesan, surdegskrutonger. 195 kr
• Pumpa & burrata Inlagd enokisvamp, stekt eldost, rostad pumpa, pumpakärnor och en svart citron- och timjandressing. 185kr
• Reuben sandwich Rimmad oxbringa, dijonnaise, smörstekt kål, emmentalerost. 155 kr
• Ost och skinkmacka Väddöcheddar, rökt skinka, emmentalerost, senapskräm, rödlök. 135 kr
• Getost & rödbeta Honung och valnötter. 155 kr