À la carte
Måndag – Fredag från 16:00
Lördag – Söndag från 11:00

 

 

FÖRRÄTTER

Skagenröra
Pepparrot och regnbågsrom på stekt levainbröd (G) 135

Krabba
Mangoröra i krispigt woton (G) 135

Färska räkor 300g
Aioli, gräslöksmajonnäs och levainbröd (G) 165

Plocktallrik (för 2 personer)
Hård ost, padrones, gröna nocellara oliver, friterad blomkål, ölkorv, coppa och levainbröd (L, G) 185

 


VARMRÄTTER

Moules Frites
Blåmusslor, grädde, vitt vin, majonnäs och levainbröd (L, G) 195

Röding
Sparris, färskpotatis med körvel- och gräslökssås (L) 315

Fläskschnitzel
Brynt löksmör, kaprisbär, bakad tomat, grillad citron och pommes frites (L, G) 255                     

Veckans Steak
Karamelliserad löksky, rostat vitlökssmör, bakad potatis (L) 315

Brasserie21´s Högrevsburgare
Chilibearnaise, Väddö cheddar, picklad rödlök, bacon, BBQ sauce, kripssallad och tomat serveras med pommes frites och parmesandip (G) 225

Beyond Meat burger
Karamelliserad savoykål, tomatrelish, Väddö cheddar, friterad lök, majonnäs, alspånsrökt tofu, pommes frites och green garlicdip (L, G) 225

Raggmunk
Gulbeta, stekt getost, getostcrème, spenat (L,G) 255

 

 

SALLADER

Räksallad
Handskalade räkor, färska bönor, ägg, rädisor, grön ranchdressing, stekt levain med dillolja. (L,G) 215

Caesarsallad
Kycklinglårfilé, bacon, parmesan, stekt levain. (G) 195

Zucchini & burrata
Oliver, soltorkad tomat, stekt ost från skogsbacken, tomatdressing (L,G) 185


VARMA MACKOR

Reuben sandwich
Rimmad oxbringa, dijonnaise,
smörstekt kål, emmentalerost. (L, G) 155

Ost & skinkmacka
Väddöcheddar, rökt skinka, emmentalerost, senapskräm, rödlök. (L, G) 135

Getost & rödbeta
Honung och valnötter (L, G) 155


FÖR BARNEN

Brasserie21´s barnburgare (80gram)
Brioche, ketchup, pommes frites. (L,G) 95
Extra tillbehör 10 kr

Hemgjorda pannkakor
Hemgjord sylt, grädde. (L, G) 85

 


DESSERTER

Jordgubbar
Mandelkaka, jordgubbsglass, lemoncurdgrädde (L) 125

Crème brûlée
Citronsorbet (L) 105

En kula glass eller sorbet
Chokladkrisp och bär (L) 45/st