Brasserie21 drivs av Triller Mat och Bröd

Triller Mat och Bröd är ett familjeföretag som alltid sätter personlig service i första hand. Vi startade 1983 som Café Linné på Svartbäcksgatan 24 där Lottas Linnébulle® kom till. Efter något år tog vi över grannbutiken och öppnade brödbutik på Svartbäcksgatan 22. Vårt lilla bageri på övervåningen till caféet blev för trångt så vi byggde nytt bageri i Bergsbrunna Tegelbruk och flyttade in i januari 1989. Cafeét och brödbutiken såldes efter några år.

2009 bytte vi namn på företaget till familjenamnet Triller. Vi öppnade då Kafé Kardemumma i Stadsbiblioteket som vi lämnade sista februari 2019 efter nästan 10 år.

Idag har vi bageri, catering i Bergsbrunna Tegelbruk, kafé och brödbutik i Gottsunda Centrum, Butik på St Olofsgatan 46 samt våra sommarcafeér i Botaniska Trädgården och på Linnés Hammarby. Oktober 2019 öppnade vi även Café Bar Bistro Deli på Klostergatan 5.

I företaget jobbar nu Lotta med man och mamma samt alla fem barn med respektive. Närproducerat, fairtrade och ekologiskt är något som ligger oss varmt om hjärtat.

Hela familjen har ett stort sportintresse, med ett särskilt gott öga till fotboll. Vi har haft i bakhuvudet att det skulle vara fantastiskt att få driva verksamhet på Studenternas sedan flera år tillbaka, när vi förstod att det var något på gång här. När vi vann Sportfastigheters upphandling för att driva restaurangen på Studenternas föll pusselbitarna på plats, och vi har tillsammans jobbat fram ett koncept för Brasserie21 som vi sjösatte sommaren 2020.

Uppsala arenor och fastigheter är fastighetsägare till Brasserie21 och Studenternas. Bolaget utvecklar och förvaltar idrotts- och rekreationsanläggningar där uppsalabor, besökare och verksamheter möts.

Triller Mat och Bröd

Uppsala arenor och fastigheter