POP UP vinbar

Vinprovning i vår POP UP vinbar!

En trevlig vinprovning med olika teman. Vi lägger stort fokus på druvor, metod, distrikt eller land. Vi provar 4 olika viner. En uppskattad aktivitet att göra med kollegor, bästa kompis eller sambo/man. Du behöver inga förkunskaper – men ett öppet sinne.

POP UP vinbaren är öppen varje onsdag under säsong. Provningen leds av Sommelier Maria Sjödin – SignSjodin. Pris fr 395 kr – 445 kr beroende på tema. Vi har utökat vinprovning till ca.75 min. Vinkex speciellt framtagna för SignSjodins vinprovningar och bakade av Triller finns med på samtliga provningar. Köp din plats på www.signsjodin.se Om ni är ett större sällskap och vill sitta tillsammans, så meddela oss i god tid innan. Köpt biljett återlöses ej, men biljetten går förstås att överlåta till någon annan vinintresserad.


 

Höstens viner!

Viner som också gillar höstens råvaror. Vi provar viner som blir den perfekta symbiosen till en lyckad höstmiddag. Det blir vin på gröna och röda druvor.
Datum: 5 okt (onsdag). Tid: 17:30 – 18:30
Pris: 465 kr. Begränsat antal platser.


Orange och ofiltrerat – viner på udda råvaror!

Det sker mycket innovativt i vinvärlden. Kan vi göra vin på annat än vindruvor? Vi provar bl.a. vin så som man gjorde förr i tiden men även på udda råvaror.
Datum: 12 okt (onsdag). Tid: 17:30 -18:30
Pris: 465 kr. Begränsat antal platser.


www.signsjodin.se